Reservering

World of Wisdom

Flexibele verhuur van coachings- & trainingsruimten in het midden van ‘t land

Coachingsruimte “Hout”

Het element HOUT vertegenwoordigt opwaartse en naar buiten gerichte energie, vergelijkbaar met de takken van bomen. Het staat symbool voor expansie en groei, zoals in het voorjaar. Het is het enige element dat een eigen leven heeft. De kleuren groen, blauw en bruin zijn kenmerkend voor dit element en komen tot uiting in deze prachtige ruimte.

Binnen deze ruimte bevindt zich een tafel met vier stoelen en een comfortabele sofa met een bijpassende fauteuil. Aan de wand hangt een schitterend mosschilderij dat levend mos bevat, waardoor een aangename geur zich verspreidt door de ruimte.

Coachingsruimte “Vuur”

Het element VUUR manifesteert zich als een dynamische en stimulerende kracht, vergelijkbaar met de zon op haar hoogtepunt gedurende de dag. Het symboliseert de zomer, warmte en passie. Vuur is oogverblindend, vluchtig, extravert, en straalt een enthousiaste energie uit. Zijn opvallende aanwezigheid is bijna niet te missen en het element VUUR heeft het vermogen tot transformatie.

Deze warm ingerichte ruimte is voorzien van een ronde tafel met vijf stoelen en een zitje met twee luxe fauteuils. De felrode wand geeft direct een gevoel van energie en vreugde.

Coachingsruimte “Aarde”

Het element AARDE is betrouwbaar, stabiel en zorgzaam. AARDE is zorgzaam, sociaal en sterk verbonden met mens en omgeving. Het voedt en verzorgt graag. Aarde staat stevig en is zacht tegelijk en helpt zijn omgeving om een pas op de plaats te maken of om juist in beweging te komen – hiertoe zet aarde zijn ‘aarde-dichtheid’ in. Aarde ondersteunt in het vermogen om van richting te veranderen – door het stevig staan te ondersteunen, letterlijk te aarden.

Zodra je deze ruimte binnenloopt voel je direct dat je steviger in je schoenen staat. Het is een krachtige ruimte met een heerlijke sofa en een fauteuil. Ook vind je deze ruimte de behandeltafel. 

Coachingsruimte “Metaal”

Het element METAAL staat voor compact en naar binnen toe vloeiende energie. Zoals het najaar ons verwelkomt met de rijke oogst van het seizoen. Deze ruimte is zuiver en moedigt plichtsbesef en verantwoordelijkheidsgevoel aan. Metaal is hartelijk, stimuleert en nodigt uit om het beste uit jezelf te halen.

Deze upper-class ruimte daagt je uit en biedt tegelijkertijd een gevoel van veiligheid. De inrichting bestaat uit een ronde tafel met vijf stoelen en een zitje met twee heerlijke fauteuiltjes.

Coachingsruimte “Water”

Het Element WATER staat voor drijvende en stille energie. Het vertegenwoordigt de winter, rust, duisternis van de nacht en diepte van het water. Water wijkt, is flexibel, vormloos en overwint alles omdat zijn kern behouden blijft. Hij kan zich goed aanpassen aan de omgeving en is daarmee ook beïnvloedbaar. Water brengt zaken aan het licht die niet zichtbaar zijn – spiegelend water – en is altijd op zoek naar de waarheid om deze te doorgronden tot in details. 

In deze fijne ruimte staat een luxe zitje bestaande uit twee fauteuiltjes en een bijzettafeltje. Er is bureautje met een vintage leren krukje om even lekker aan te werken. Het Aquarium in deze ruimte maakt het element water compleet.