World of Wisdom

OVER ONS

Het ontstaan van onze magische plek

“Heel eerlijk, de plek is uit nood ontstaan, omdat het gebouw waar ik coachte werd platgegooid voor nieuwe huizen. Natuurlijk, goed nieuws voor de mensen die daar een nieuw stekkie vinden.

Toen ik op zoek was naar een nieuwe plek voor mijn klanten, dacht ik: niet meer zo’n zakelijke boel, maar iets warms, als een huiskamer waar je je gelijk thuis voelt. Je begrijpt wel wat ik bedoel, toch?

Een fijne locatie vinden om te huren, bleek nog niet zo eenvoudig en daardoor groeide steeds meer het idee om zelf een locatie te starten en meerdere ruimten te creëren voor andere coaches en trainers, die daar ook hun mooie werk kunnen doen.

Ik zag het al helemaal voor me: coaches die elkaar inspireren, cliënten naar elkaar doorverwijzen wanneer de hulpvraag niet helemaal aansloot. Een community van coaches, trainers, therapeuten en lichtwerkers.

En toen kwam Arie op mijn pad, die héél enthousiast was over mijn idee en samen met mij dit wilde neerzetten. Geweldig toch?”

 Judith

Op het juiste moment kruisten onze paden weer

In 2012 leerden we elkaar kennen tijdens een NLP Practitioner opleiding, november 2022 zaten we bij elkaar om World of Wisdom uit te denken en 1 september 2023 openden we onze deuren! 

Dankzij bevriend, Fengshui expert Monie, raakten we geïnspireerd om in alle ruimtes de juiste energie te creëren. Zo zijn de coachkamers volgens de vijf elementen, Water, Hout, Vuur, Metaal & Aarde, ontstaan. Met de trainingsruimte maakten we ons aanbod helemaal compleet! We zijn echt trots op wat we hebben neergezet en krijgen zóveel positieve reacties!

Ben je coach, trainer, therapeut of lichtwerker en wil je zien of onze locatie iets voor jou is? Stuur ons een berichtje op welkom@world-of-wisdom.nl.

Arie Liefheber, eigenaar van Healthy Lab

Gezondheid Begint bij Jouw DNA

Naast World of Wisdom is Arie eigenaar van Healthy Lab. Dit bedrijf helpt jou op het pad naar een betere gezondheid en welzijn.

Met behulp van de nieuwste technologieën en een team van gespecialiseerde experts, focussen zij op het leveren van grondige genetische analyses. Deze analyses onthullen niet alleen hoe je lichaam reageert op verschillende vormen van medicatie, maar bieden ook inzichten in jouw unieke fitness- en voedingsgenen.

In een sector die traditioneel reageert op symptomen, kiest Healthy Lab voor een proactieve benadering die preventie en persoonlijke zorg in het middelpunt plaatst.

Hey, ik ben Judith Kaart, van Own Your Success

Bij Own Your Success draait alles om jou. Wij zijn er voor ondernemers die mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel willen groeien. Wij hebben de expertise in huis om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken.

Dit betekent training en coaching die jouw succes, liefde, vreugde en gezondheid grandioos verhoogt. Want we weten dat iedereen veel meer in zich heeft, dan wordt gedacht. Ons gepassioneerde team staat voor je klaar om samen met jou de reis aan te gaan!

Iedereen die bij Own Your Success komt, begint bij level 1: Rediscover Your True Self

Dit is echt een metamorfose traject, waarbij je in slechts 12 weken tijd je ontdoet van al pijnlijke herinneringen, vervelende gewoontes en negatieve mindset. 

Good energy builds a good life